Vanderhelm Groenrecycling breidt uit

Vanderhelm Groenrecycling uit Pijnacker heeft onlangs een langzaam en een sneldraaiende verkleiningsmachine en een mobiele zeefmachine in gebruik genomen.

Bericht:

Rubriek:

16 maart 1998

Bedrijfsnieuws

Met de aanwinst van drie nieuwe machines van Doppstadt zijn totaal tien verwerkingsmachines geleverd door van der Pols in Zuidland. Het bedrijf beschikt daarmee nu over een compleet machinepark voor de verwerking van groenafval/gft en hout-, bouw- en sloopafval.

De sneldraaiende verkleiningsmachines zijn vooral bestemd voor boomwortels, groenafval en tuindersafval. Sloophout met ijzer kan worden voorverkleind met de langzaamdraaiende Bison om daarna te worden nagebroken en ontijzerd met de Doppstadt sneldraaier AK 550 Multi II. Deze machine is de eerste in de Benelux en geeft een gegarandeerd eindproduct bij een hoge verwerkingscapaciteit. Verder is de machine veiliger en produceert minder stof en geluid dan bestaande machines. De machine is speciaal gebouwd voor het verkleinen van sloophout, maar zal ook worden ingezet voor groenhout en gft.

 

 

 


© Uitgeverij Noordhoek BV