T.V. Aertssen/Indaver kopen grootste shredder

In België is de eerste en grootste Shredder van Diamond Z geleverd aan T.V. Aertssen/Indaver voor het op korte termijn verkleinen van een zeer grote berg autobanden.

Bericht:

Rubriek:

4 mei 1998

Bedrijfsnieuws

Onlangs heeft de T.V. Aertssen/Indaver uit Antwerpen een grote shredder aangekocht voor het verkleinen van een reusachtige berg banden verdeeld over acht locaties in België. In opdracht van de OVAM moeten deze worden verkleind en daarna verwerkt tot restproducten of secundaire brandstof. Door de beperkte tijd (ongeveer 500 dagen) waarin deze opdracht afgerond moet worden waren volgens T.V. Aertssen/Indaver zij op zoek naar de grootste shredder met de hoogste capaciteit die er te leveren was. Uiteindelijk is daar de Diamond Z uitgekomen, die door Van Bemmel Machine-import geleverd wordt.
De Diamond Z is afkomstig uit Nampa (USA) en is daar de fabrikant van de grootste Tubgrinders van 400 tot en met 2000 Pk en wordt vooral ingezet voor het verkleinen van autobanden, tractorbanden en shovelbanden. De kleinere types worden vooral gebruikt voor groenafval, stobben en sloophout.

Overigens zal Van Bemmel Machine-import nog voor de zomervakantie gaan verhuizen van De Meern naar IJsselstein. Op het bedrijventerrein Over Oudland aldaar verrijst een nieuw pand, waar vooral het magazijn en de werkplaats sterk mee zullen worden uitgebreid.

 


© Uitgeverij Noordhoek BV